Menu principal | Español | English
 
Sobre IM.VI.SA.
 
IM.VI.SA.
Som una promotora immobiliària que desenvolupa els seus projectes en la zona del Baix Llobregat.
La nostra activitat se centra en el desenvolupament, construcció de projectes immobiliaris i en la promoció d'obres noves, amb habitatges pensats per a clients exigents.
Disposem d'un servei de post-venda propi per a sol•licitar i agilitar solucions als possibles problemes dels nostres clients i oferir un valor afegit als nostres immobles.

Pensant en Vostè
A IM.VI.SA. sabem quant significa la llar per a Vostè. És per això que planifiquem cada ambient i els detalls, tenint en compte les seves necessitats.
Els habitatges d'obra nova de IMVISA estan pensades com espais per a ser viscuts i gaudits, amb un concepte superior de seguretat i serveis; contant sempre amb la qualitat i solidesa que garanteixen el respatller de la seva inversió.
 
 
Desenvolupaments Integrals
Els projectes de IMVISA són desenvolupats íntegrament pels professionals que conformen la nostra promotora immobiliària.
La nostra tasca comença amb la selecció de les millors ubicacions, i a continuació es prossegueix amb les següents etapes: disseny, execució, revisió final i lliurament personal de cada habitatge.
Al costat dels nostres proveïdors i empreses associades, vam formar un equip orientat al servei i la qualitat, que li agrega valor al producte lliurat.
Per cada objectiu a complir, es fusionen recursos materials i humans, esforços i coneixements assolint una sinergia que ens permeten arribar a els millors resultats. El treball en equip ens permet a més estar compromesos amb cada projecte, estar en la recerca permanent d'innovacions i noves tendències per a anar millorant dia a dia els nostres productes.

Trajectòria i Capacitat
Els nostres inicis ens situen en el poble de Castelldefels, des d'on a través d'aquests anys hem estès el nostre ràdio d'acció cap a diferents localitats del baix Llobregat. Durant aquest procés hem assolit crear i enfortir vincles que ens lliguen a cadascuna de les comunitats en la qual ens trobem presents.
Al llarg de la nostra història hem constituït un equip de treball àgil i flexible, capacitat per a dur endavant els diferents processos vinculats a la promoció d'habitatges. És per això que en el nostre planter contem amb professionals i tècnics que a més d'aportar la seva vasta experiència, es capaciten permanentment per a estar al dia en els avanços del mercat.
És el compromís diari de IMVISA donar cada dia més.

 
Promocions destacades
 
Oferta Especial
Av. Santa Maria 32-34
 
Doctor Trueta 36
 
Oferta Especial
Montflorit 180-186
 
Menu principal | Español | English | Mapa del lloc