Menu principal | Español | English
 
Sol·licitar visita
 

Per a sol·licitar una visita a les nostres oficines, completi les dades requerides i en breu ens comunicarem amb Vè., per a confirmar la data i l'horari de visita.

 

*AVÍS LEGAL

La comunicació amb IMBERTI HABITATGES, SA a través de la seva adreça de correu electrònic, ja sigui a través dels formularis presents en aquest “web site”o de l'enllaç al “seu e-mail” present en el mateix, suposa el consentiment exprés perquè les seves dades personals siguin incorporats a fitxers de titularitat de IMBERIT HABITATGES, SA, l'adreça dels quals és Av.Diagonal 15, Baixos, local 2. 08860 Castelldefels (Barcelona).

Aquestes dades seran tractats per aquesta sota la seva responsabilitat amb la finalitat de resoldre les consultes plantejades, tenint l'interessat dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició pel que fa a les dades personals que constin en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal).

 

 
Accepto les condicions expressades en l'Avís Legal...
 
 
Promocions destacades
 
Oferta Especial
Av. Santa Maria 32-34
 
Doctor Trueta 36
 
Oferta Especial
Montflorit 180-186
 
Menu principal | Español | English | Mapa del lloc